Bez spermatu

Dobrý den mám takový dotaz:Mám urologické potíže bolesti močové trubice,varlat...nedávno jsem měl i menží množství krve ve spermatu,tak jsem zašel k urologovi.Ten mi udělal testy na sifylis a kapavku s negativním výsledkem,objednal mě na sono prostaty ale až 4 listopadu.Ted jsem měl problém že při orgasmu nedošlo k žádnému výronu semene,což mě v mém věku dost zaráží...nevíte o co by se mohlo jednat?urolog mi na bolesti předepsal lék Tamsulosin hydrochloride Actavis nemohl by to způsobovat tento lék?Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Martine. Tamsulosin může spůsobovat poruchy ejakulace. Podle toho ale, co uvádíte, trpíte nejspíš subakutním zánětem močových cest včetně zánětu prostaty a nejspíš i nadvarlat či varlat. I když byly testy negativní, je podle mého názoru u Vás zcela indikována antibiotická léčba. Navštivte proto znova urologickou ambulanci, kde Vám znova zopakují odběry včetně odběru prostatického sekrétu a zahájí léčbu. Je důležité, aby jste byl řádně přeléčen, neléčený zánět pak může přejít do chronických potíží.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Prevence vzniku osteoporózy
Články: Prevence vzniku osteoporózy
Jako u většiny onemocnění...
Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Články: Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Bolest nohou. Nejčastěji si...
Krvácivé poruchy: když modřiny nejsou nevinné
Články: Krvácivé poruchy: když modřiny nejsou nevinné
Když se zraníme tak, že nám...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Biologická léčba si poradí i s nespecifickými střevními záněty
Salmonelóza
Články: Salmonelóza
Salmonelóza je infekční...
Pravidelná stolice je známkou dobrého zdraví
Články: Pravidelná stolice je známkou dobrého zdraví
Stejně jako je pro hodináře...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Články: Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Hemofilie je dědičná...
Extáze – nejen droga lásky
Články: Extáze – nejen droga lásky
Každá lidská bytost má...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: