Boreliosa

Dobrý den.Prosim o radu. Před týdnem mi zjistili boreliozu, na pravé končetině se mi udělal červený flek o velikosti dlaně, který pálí a chloupky v tom fleku vypadali.Pod flekem mám hrčku. Na boreliozu užívám antibiotika Doxybene 100mg. Muže to být reakce na antibiotika nebo se jedná o něco jiného? Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Zarudnutí ev. spojené s pálením či svěděním je normální projev boreliosy, během několika dní užívání antibiotik by tato skvrna měla zmizet. Pokud se ptáte na tu "hrčku" , tak nevím co tímto výrazem máte na mysli, takže se k tomu nemohu vyjádřit.

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: