Borelioza - antibiotika

Dobrý den, měla jsem přisáté klíště, po 14 dnech se mi v místě kousnutí vytvořil červený flek, který se postupně zvětšoval. Navštívila jsem lékaře, který mi předepsal doxybene na 15 dní. Po dobrání antibiotik mi odebral krev. Výsledky byly až po 14 dnech a na boreliozu pozitivní. Lékař mi předepsal znovu antibiotika na 5 dní a řekl, že už není nutné dělat další krevní testy. Chtěla bych se zeptat, jestli je to správný postup, jestli už opravdu na další krevní testy nemusím. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, opravdu se takto postupuje, dvojí zaléčení by mělo být dostačující, nic víc se již dělat zatím nedá. Pokud byste měla nějaké problémy - dostatvte se k lékaři a informujte jej o nich, ale věřím, že budete již ůplně v pořádku. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-16 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x