Brániční kýla

Dobrý den. Od března letošního roku mě začal bolet žaludek a bolesti byli nejdříve slabé, ale postupně se zvětšovali až jsem šel na gastro. Tam mi udělali gastroskopii a pan doktor řekl, že to je brániční kýla, ale, že ještě udělá krevní testy a sono, protože si myslí, že to nebude jenom to. dostal jsem zatím Ganaton. chtěl bych se zeptat, jestli to vážně může být kýla, když nemám pálení žáhy a ani problémy s polykáním?? ta kýla je prý jen 2cm. Navíc mám někdy menší a někdy opravdu šílené bolesti, někdy až k nesnesení a mám nafouklý žaludek. Vážně to dost bolí, tak jsem se chtěl jen zaptat jestli je to normální, protože pan doktor neměl čas mi tohle vše říct. Předem mockrát děkuji. Ondřej

Odpověď odborníka:

Dobrý den Ondřeji! Šílené bolesti opravdu normální nejsou. Vaše potíže sice mohou být způsobeny brániční kýlou, ale pokud vám nasazená medikace nepomáhá, obraťte se znovu na vašeho lékaře. Bude potřeba doplnit zmiňované krevní testy a sonografii, protože vaše potíže může mít na svědomí např. i žlučník nebo slinivka, atd. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: