Brániční kýla

Dobrý den, byla mi diagnostikována mimo jiné i brániční kýla. Zajímalo by mne, jaké nepříjemnosti by mohly nastat nebo jaké nebezpečí mi hrozí. Vím, že nesmím nosit těžké předměty atd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, brániční kýly je velmi široký pojem - je jich více druhů. Informujte se na podrobnosti u svého lékaře, který vám tuto diagnnosu sdělil,jistě vám rád vysvětlí o co konkretně u vás jde. Obecně řečeno jde o otvůrek v bránici a do něj hlavně při vyšší námaze může "vstoupit" jiný orgán, který je v okolí a dojít např. k "uskřinutí", což není ale u bráničních kýl časté. Na nepříjemnosti nemyslete, dodržujte svůj běžný denní režim s vyloučením těžší námahy. Chodte na kontroly pravidelně k lékaři, který o vás po této stránce pečuje a kdykoli by se nějak změnila situace, tyto kýly se operují a žádné komplikace potom nehrozí. Hodně informací /jsou ale smíšené - nejsou jen o bráničních kýlách) si přečtěte např.ZDE: http://www.ordinace.cz/clanek/kyla/

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
re:brániční kýla | Od: katerina koubska | 13.4.2010 13:18
mily Ondro,pred mesicem jsem podstoupila operaci obrovske branicni kyly.ty leky jsem brala taky,ale neni to reseni.vrele ti doporucuji PALAS ATHENU.jako jedini to delaji laperoskopicky takze nemam skoro zadne jizvy.v pondeli mne operovali a v utery po obede jsem sla domu.je to super.mas sveho lekare TV a WC na pokoji sestry jsou zlaticka a doktori kouzelnici.bude te to stat 60kc.najdi si presnou adresu na internetu objednej se a do dvou tydnu jdes na sal.mne je ted uplne skvele tak ti drzim palce
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: