Brániční kýla

Dobrý den p.doktore,už si nevím rady,tak píši vám.8let trpím nadýmaním,říháním,pocitu plnosti, bolesti břicha v úrovni od trojuhelníku směrem k pupku,bolest vystřeluje i do zad.Je to hrozná bolest.V roce 2012 mi konečně našli nález.Při bolestech mi doktor napsal esomeprazol,ale vůbec mi nepomáhá.Nález:RE:Inkompetenkace kardie,nepravidelná Z linie s jazykem asi v ramci refluxní esofagitidy I.st dle SM-nelze vyloučit drobný barretův jícen COM je menší 1,incip. asiální hiátová hernie.Polypek O-lla do 0,5mm v těle žaludku,v.s. hyperplastický.Anttrum gastritida lehk.st. Bolesti s přibývajícím léty jsou častější.

Odpověď odborníka:

Vážená paní Růženo, vzhledem k uvedeným údajům Vám doporučuji domluvit se s Vaším gastroenterologem na komplexním antirefluxním režimu, případně doplnit vyšetření k posouzení případného chirurgického řešení brániční kýly. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x