Brániční kýla

Dobrý večer,před rokem mi byla gastroenterologem diagnostikována brániční kýla-skluzná.Pan doktor mě ubezpečil,že v mém případě stačí zhubnout a kýla prý sama,,sklouzne,,.Rok jsem měla klid a nyní během týdne se mi vrací bolesti.Beru Omeprazol. Nebylo by vhodnější podstoupit operaci?Děkuji Vlaďka.

Odpověď odborníka:

Nejprve bych navštívil gastroenterologa a zkusil věc řešit medikamentozně a dietním režimem, pokud toto nepomůže pak operaním řešení.

MUDr. Tomáš Mašek
MUDr. Tomáš Mašek

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: