Cervix skore v 29 týdnu

Dobrý den, dnes na kontrole 28+3 mám diletaci hrdla na 1 prst, již od 26. týdnu, nehorší se, příjde Vám to v tomto týdnu rizikové?, jinak čípek 41 mm a vše ostatní v normě. Paní doktorka mě chce poslat do rizikové poradny. Užívám horčík 3x2 a duphaston 2x1. Děkuji za opdověď

Odpověď odborníka:

V tomto období těhotenství by skutečně hrdlo nemělo být takto rozšířeno. Dobré je, že se staV NEZHORŠUJE, ale to se může den ze dne změnit a hrozil by vám předčasný porod. Rozhodně poslechněte rady lékaře, navštivte tuto poradnu, kde budete častěji vyšetřována, než při běžném těhotenství, a šetřete se.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: