Cestování

Chtěla bych se, asi možná hloupě, ale jen z obavy, zeptat na svého otce. Třetím rokem se léčí na fibrilací síní, je mu 70 let a rozhodl se s maminkou, že by chtěli odletět na dovolenou, ovšem na delší trasu, konkrétně do Venezuely. Let je to minimálně na 10 hodin. Vím, že bych měla dotaz směřovat k jeho ošetřujícímu lékaři, mám to v plánu, ale raději bych znala více názorů. Děkuji Vám velmi za Vaši odpověď. Hezký den, T.K.

Odpověď odborníka:

Pokud je váš tatínek dobře kompenzován, to znamená má správnou srdeční frekvenci a nemá obtíže (dušnost, bolesti na hrudi), myslím si, že let nebude problém.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: