Chlamydie

Dobrý den, můj lékař mě léčí na chlamydie, nasadil mi antibiotika a cipky. Antibiotika doprovázely nežádoucí účinky, tak jsem navštívila lékaře znovu, napsal mi ještě jedno balení, abych dobrala aspoň jeden týden. Čípky i antibiotika jsem brala podle doporučení, pohlavní styk nebyl žádný a i přesto po dobrani a uplynutí léčby od zahájení uplynulo zhruba 6 týdnů a svědění pochvy na povrchu nevstoupilo... Čím to může být? Jedna se o nevylecenou infekci, po případě jaký asi bude postup další léčby?

Odpověď odborníka:

Chlamydie se léčí minimálně 3 týdny, problém může být, že sice máte pozitivní kultivaci na chlamydie, ale potíže působí jiný mikroorganismus, a to se přes internet skutečně vyřešit nedá. S pozdravem dr.Lidák

MUDr. Petr Lidák
MUDr. Petr Lidák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Panochova nemonice Turnov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
4 mýty a pravdy o plísních
Články: 4 mýty a pravdy o plísních
Ten boj mnozí z nás svádí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Příznaky spojené s Crohnovou chorobou ovlivňuje také menstruační cyklus
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x