Chlamýdie

Dobrý den, z krve mi byly zjištěni antiChlam IgA slabě pozitivní, anti Chlam. IgG silně pozitivní, C. trachom IgA negativní, C. trachom IgG slabě pozitivní. Nevím, zda mám léčit antibiotiky či nikoliv. Zatím mi ani nikdo z lékařů neitepretoval výsledky. Dělali mi stěry z čípku a močové trubice 2x negativní. Mám opakovné záněty močových cest a i gynekologické. Ráda bych otěhotněla, ale nechci ohrozit plod. Lékař mi tvrdil, že krevní testy nejsou až tak vypovídající a pokud nebyly ze stěru chlam potvrezny, je to v pořádku. Dočítám se různé názory, tak jsem z toho trochu zmatená. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte obtíže nejasného původu a pozitivní krev, nasadila bych Vám antibiotika a nutné přeléčit i partnera. Před plánovaným těhotenstvím ano.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x