Chlamýdie

Dobrý den,před dvěma měsíci mi byla zjištěna chlamýdie trachomatis.Dostal jsem Azitromycin 500 mg na 6 dní,ale nejspíš jsem porušil,v tomto období 3 masturboval.Po dobrání jsem měl bolesti v podbříšku a trochu ranní výtoky,tak jsem zašel na urologickou pohotovost,kde mi dali Ciphin 500 mg na 14 dní 2 tablety denně.Po tomto dobrání mám bolesti břicha,v podbříšku,varlat,škube mi v žaludku a někdy výtoky.Byl jsem na testech na všechny nemoci negativní.Chlamydie mi dělali jen z moči,kde jsem 4 hodiny nemočil.Je možné,že mi ty ATB poškodily vnitřní orgány nebo mám jít na výtěr z močové trubice či na krev pro zjištění chlamydie trachomatis.Děkuji moc za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučoval bych znovu kontrolu na urologii k potvrzení chlamydií. Co se týče antibiotik, ty rozhodně vnitřní orgány nepoškodí, pouze mohou na čas redukovat běžnou střevní mikroflóru. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: