Chondropathia patella

Byla mi dignostikovana vyse uvedena nemoc v levem koleni.Lekar mi krome analgetik doporucil omezeni sportu.Protoze muj otec je po vymenne obou kycelnich kloubu,chtela bych vedet,jestli by pro me byl vhodny nektery z pripravku jako je condrosulf atd.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Ivano. Přípravky, které zmiňujete (chondroprotektiva) obecně zlepšují výživu kloubních chrupavek. Jejich užívání Vám mohu doporučit. Ideální je užívat je v období před začátkem potíží. Dodržujte dávkování, kůru opakujte ročně. Můžete se poradit s obvodním lékařem nebo ortopedem.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: