Citalec a maca

Dobry den, je mozne brat soucasne 1x 20mg Citalec a extrakt z korene Maca??Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že Macu a Citalec kombinovat můžete - přinejmenším se mi nepodařilo vyhledat případné nežádoucí účinky Macy nebo této kombinace. Účinek Macy však bude spíše slabý, jinak by nemohla mít statut výživového doplňku a byla by registrována jako lék. Pokles libida nebo potence je při léčbě Citalecem obvyklý, zkuste toto sdělit svému psychiatrovi, existují i jiná antidepresíva, která tento nežádoucí účinek nemají.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: