Citalec a vedlejší účinky

Dobrý den, mám dotaz ohledně užívání citalecu.Beru 15tý den 10mg,A již 3 měsíce na noc 30 Mirzatenu.Má somatomorfní bolestivou poruchu a z těch bolestí po těle velké úzkosti.Po citalecu je mi nevolno, štípe a pálí mě po těle, mám tlak v hlavě a hlavně je mi dost slabo a malátno.Již 3 měsíce mám neschopenku, nejsem schopna nic dělat.Chtěla bych se zeptat jak dlouho překonávat vedlejší účinky citelecu, než ho vysadit.Déle než měsíc?Během 6 týdnů jsem zkoušela troje antidepresiva.Nejprve Welbutrin, pak Adjuvin, ale hrozně špatně jsem je snášela.A ted ten Citalec, taky hrozný.Poradte prosím.Děkuji za odpověd.Monika

Odpověď odborníka:

Milá Moniko. Vaše zkušenost s antidepresivy ba mohla být sama o sobě odpovědí na Vaši otázku:-) POradím Vám zatím stručně:-) Myslím si,že jste připravena dosti dobře pro jinu alternativu než ta,která u Vás zcela selhala. Má alternativa je nikoliv chemická. Spočívá v práci terapeuta s pacientem bez použití chemie. POkud Vás metoda,která se opírá o mou zkušenost a o poznatky moderní psychologie zajímá, napište na mens-sana@seznam.cz Rád pomohu. A abych nezapomněl:-) Nepochybuji o tom,že se vyléčíte. Děkuji Vám vřele za Vaši důvěru a těším se, že napíšete Mávám Vám do Liberce Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+15 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: