Citalec 20

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat 7let užívám Citalec 20 a 2roky mám zvýšený prolaktin v krvi,už několikrát jsem měla zánět prsou,může to být tím užíváním Citalec...??? Děkuji

Odpověď odborníka:

Citalec hladinu prolaktinu zvyšovat může. Doporučuji, abyste se se svým lékařem poradila, zda by nepovažoval za vhodnou změnu antidepresíva. Existují preparáty, které na vliv prolaktinu nemají žádný vliv, jejich vhodnost pro Vás však musí posoudit lékař, který Vás zná. Nesníží-li se hladina prolaktinu po změně léku, bude nutné pátrat po jiných příčinách tohoto stavu.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: