Clostilbegyt

Dobrý den, děkují za odpověd, ještě bych se chtěla zeptat jak muže dojít k tomu že vajíčka nebudou životaschopna da se to jenak rozpoznat a je tu šance na uspěch na uměle oplodnění ja už jedno ditě mam z prvního manželství ted bychom chtělí druhe ale nejde nam to mam za sebou 1 inseminaci nezdařenou vajíčka mi dorustají moc pomalu a proto mam zvýšenou davku po dobraní mam jin na 2 pokus inseminace je možne že by mo¨je vajička nebykla životaschopna když mam už jedno ditě děkují

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to že máte už jedno dítě nemá se souřasným stavem vajíček co dělat, tělo a jeho hormonální situace se mění každým okamžikem, nelze odvozovat od toho, co bylo - te´d je ted a proto absolvujete podporu tvorby vajíček.. ..prostudujte si řádně stránky www.zenska-neplodnost.cz, je tam spousta informací, které byste měla vědět, včetně těch o psychice a obavách, které víceméně škodí. Zkuste uplatnovat některé principy pro uklidnění psychiky (psychika má vliv na hormonální stav,který v podstatě řídí tvorbu a vyzrávání vajíček) a jistě se vám po čase zadaří. info např.zde: http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/k-miminku-muze-pomoci-relaxace-i-psycholog-288. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: