Clostilbegyt

Dobrý den, mám několik fibroadenomů v prsu. Na operaci, kde mi byl jeden fibroadenom vyoperován jsem byla již 2krát, poslední před 2 lety. V současnosti jsem podstoupila biopsii největší bulky v prsu (cca 2cm) a jedná je opět o figroadenom. Bohužel se s manželem marně snažíme o dítě. Lékař mi předepsal Clostilbegyt. Ráda bych se zeptala, zda může mít tento lék vliv na fibroadenomy v prsu. Pokud podstoupím operaci ještě před začátkem užívání Clostilbegytu, bude mi odstraněn největší fibroadenom a menší fibroadenomy mi v prsu přesto zůstanou. Zvažuji tedy operaci odstanění velkého fibroadenomu vůbec nepodstupovat. Ráda bych se zeptala na Váš názor a pohled na věc. Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Na fibroadenomy by Clostibegyt vliv mít neměl,záleží tedy jen na vašem rozhodnutí,zda fibroadenom odstranit spíše bych se klonil k jeho vyjmutí příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: