Clostilbegyt

Dobrý večer, už 2 měsíc se snažíme o inseminací s manželem manžel ma malo spermii a ma je pomale ja mam nepravidelnou ms a nemem ovulací proto jsem začla brat clostilbegyt 2 tablety denně ale bez výsledku vajíčka nerostla ted mam brat 4 clostily denně myslíte že to bude lepší a vajíčka budou dorustat a inseminace se povede děkují za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Amilie, nedá se dopředu říci, jak bude tělo reagovat. Při zvýšení dávky se ale velmi často proces zrání podaří nastartovat. Jestli se pak umělé oplodnění povede, závisí i na tom, jestli budou vajíčka životaschopná, což opět nelze dopředu říci. Přeji hodně štěstí a trpělivosti a velmi málo stresu, aby se vše povedlo.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: