Clostilbegyt a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je vhodné a nezávadné pro kojené dítě (10 měsíců), pokud matka užívá Clostilbegyt při snaze otěhotnět? Děkuji,

Odpověď odborníka:

Varvo, dobrý den! Myslím si, že je to nesmysl. Kojení samo představuje dosti účinnou antikoncepci a běžně při něm nedozrávají vajíčka. Užívat hormony ve snaze otěhotnět ještě při kojení je koledování si o malér. Z přirozené rovnováhy vyvwedete své tělo a i tělo nebohého mimča, kterému se hormony budou vyplavovat do mléka.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: