Cystička na mozku

Dobrý den, před pár dny mi byla nalezena na MR malá cystička do 3 mm v temporálním laloku. Na MR jsem šla kvůli bolestem hlavy, které podle neuroložky byly od krční páteře a poslala mě na MR abych měla klid, že to neni nic vážného. Po nálezu mi bylo řečeno že tuto malou cystu může mít kde kdo a že se to dál sledovat nebude, že to nezpůsobuje moje bolesti hlavy. Chci se zeptat jestli je možné že se bude cysta zvětšovat? Myslím si totiž že určitě může a trochu mi přijdé divné, že mně nechtějí ani pravidelně sledovat. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná o drobnou cystičku,je to náhodný nález,který nevysvětluje Vaše potíže.Věřte prosím lékaři,který Vás vyšetřil! Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
cysticka expanze | Od: galisek40 | 24.9.2016 12:15
Dobry den. Chtela bych Vas poprosit o
radu. Vcera me bylo od doktoru receno
ze mam cystickou expanzi na
vajecnikach na obou stranach-
doporucena hysterektomie. Mam
napsane v papirech- zhoubny nador.
Jen bych se chtela zeptat presto ze to
vim je to rakovina ze? Pokud bych
operaci odmitla jelikoz to rok od roku
roste ( mam to 4.roky) diky nekomu kdo
zanedbal jestli bych stim mohla zit i
dal? Velke to je 61mm-51mm-55mm.
Dekuji za radu
reagovat
re:cysticka expanze | Od: uLékaře.cz | 26.9.2016 10:17
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopírovala a vložila přímo do poradny na těchto
stránkách: http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x