Diprophos

děkuji za odpověď, že diprophos může mít alergickou reakci v tom že mám rychlejší tep občas nebo rychlé rozbušování srdce až 150 tepů po dobu jedné minuty.. spíš mě ještě zajímá když píšete že pan doktor má příště použít jiný lék ale tento už mám v těle a nemůžu ho vysadit jako léky jak dlouho mužu mít palpitace nebo tachykardie z toho to léku? Mám ho píchnutý 3 týdny..děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Neznám zcela váš případ, musím se omluvit, ale po 3 týdnech aplikace léku musíme myslet na jinou příčinou rychlé srdeční činnosti. Měla byste bez odkladu vyhledat svého lékaře nebo přímo internistu, kardiologa. Vyšetření a stanovení léčby.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x