Diprophos

Dobrý den, po chirurgickém odstranění znaménka se mi vytvořil keloid. Dnes jsem byl na injekční aplikací Diprophosu. Kdy mohu očekávat projevení účinku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Po aplikaci Diprophosu do jizvy může trvat několik týdnů, než se projeví účinek, další návštěvu bych doporučovala cca po 8 týdnech, kdy je možné ev. další dopíchnutí.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: