Diprophos

Dobry den dostala jsem cca pred tydnem diprophos s mezokainem do ramene. Prvni den silene buseni srdce celou noc a dva dny po obstriku krece v zaludku a v trojuhelniku. Vecer se trochu potim. A dnes tyde. Po obstriku mensi zavrate od krcni patere. Muze to byt reakce na kortikoidy? Mam vyhledat dr? Nebo priznaky odezni a jak dlouho budu mit v tele tuto latku? Bylo to jednorazovy obstrik dekuji za odpoved sarka

Odpověď odborníka:

I kdž látky, které se používají v nástřiku kloubu vyvolají alergickou reakci naprosto vyjímečně, nelze je vyloučit. Patrně se jedná o reakci na pravděpodobně aplikovaný mesokain, nevíme, co jste v injekci měla aplikováno. Zcela jistě se co nejdříve obraťte na svého lékaře. Po týdnu působnost injikovaných látek dávno odezněla. V budoucnu byste měla lékaři uvést uvedenou reakci na nástřik a injekci byste se měla vyhnout.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: