Dlouhodobá ryma.

Od ledna letošního roku mám stále hnisavou rýmu a vykašlávám zelenožluté hleny.První 2 měsíce jsem vybral 3* antibiotika pak 2 měsíce v prácis neustávajícím zahleněním znovu 2 měsíce neschopenka na ORL 35* vyplachování nosních dutin,zároven opět troje antibiotika bez zjevného účinku zároven léčení na alergii(cezera) momentálně 3 měsíce vpráci převážně venku,stálé zahlenění bez teplot .Po celou dobu (9 měsíců)bílý jazyk.Po léčení rezignace tet obava z nadcházející zimy.Nevím co mám dělat.Na ORL nemám důvěru znovu jítMám obavu znovu marodit, jsem krátce v nové práci. Ivan

Odpověď odborníka:

Pokud by rýma byla skutečně hnisavá - tzn. bakteriálního původu - doporučuji zhotovení autovakcíny, místo opakované léčby antibiotiky. Také by byla na místě imunomodulace ke zlepšení vaší obranyschopnosti (imunologické vyšetření).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: