Chtěl bych se zeptat zda se dá operovat záda při diagnoze:vertrebrogení algický syndrom dorzolumbální s oboust

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda se dá operovat záda při diagnoze:vertrebrogení algický syndrom dorzolumbální s oboustranými lumboischialgiemi na podkladě viceetážových diskopatií s maximem vL4/5 s možným podílem funkčních změn M54.4 Vertebrogení algický syndrom dorzocervikální s levostranými cervikoobrachialgieni při radikulopatii C7 vlevo na podkladě spondylotických a funkčních změn 53.1

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na tom, zda operace něco přinese. Pokud se například jedná o bolest díky útlaku míchy ploténkou, tak ano. Pokud se jedná o jinou neuropatii, pak je výsledek operace nejistý. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: