Chtěla bych zná...

Dobrý den,chtěla bych znát Váš názor na ANTISEPT JuWim GEL. Mohu opravdu věřit, že zlikviduje infikované klíště a že nebude infekce přenesna na člověka? Tuto sadu mám a minulý týden jsem ji použila když měli manžel i tříletá dcera klíště. Bydlíme u Uherského Hradiště.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, významně záleží na tom, ve které době bude přípravek na klíště aplikován. Pokud je klíště pozdě odhaleno, může být již infekce do organismu přenesena a ačkoliv přípravek klíště a případnou infekci v něm zničí, s již proběhlou infekcí nic nenadělá. Sledujte místo, kde bylo klíště zakousnuto, pokud by zde přetrvával či se zvětšoval červený flek, konzultujte lékaře.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: