Ještě posílám m...

Dobrý den ještě posílám míry které měla dcera při porodu měřila 49cm a vážila 3270dkg a ted ve čty´řech měsících má 64cm a váží 5750 je to normální děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, porodní výška a váha Vaší dcery byla zcela normální. I současné míry odpovídají normálnímu vývoji. Správný vývoj sleduje praktický dětský lékař na percentilových grafech a na jakékoliv vychýlení ze normy by jistě zareagoval.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: