Jsem v 19 tydnu...

dobry den jsem v 19 tydnu tehotenstvi a vysel mi skrining pozitivni riziko M.Down 1 z 150 je to velke riziko?Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, velikost rizika je relativní pojem, v tomto případě je ale riziko oproti běžné populaci zvýšené pěti- až šesti násobně (incidence v populaci je 1:800-1000 porodů). Konzultujte situaci s klinickým genetikem, pokud si to přejete, je možné riziko pomocí dalších vyšetření upřesnit. Více si můžete přečíst zde: http://www.ulekare.cz/clanek?id=e9cd5b255d1a9ea5ff7fcb6a97376bf1&search=down%C5%AFv+syndrom&from=0 http://www.ulekare.cz/clanek?id=294544f4bcd6f78a8bebcc4b6d620b60&search=down%C5% AFv+syndrom&from=0

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x