Od 12 let menst...

Dobrý den,od 12 let menstruuji-nepravidelně.Do 16 let jsem chodila na vyvolávací injekce nebo užívala tabl.PROVERA.Od 16 let jsem brala antikoncepci TRIQUILÁR.Už rok jí neužívám a snažíme se o miminko.Menstruace i po té žádná,takže opět vyvolávací injekce.Při poslední návštěvě gyn. jsem dostala injekci a tabl. CLOMHEXAL a PROVERU.Po dobrání 1.ních balení menstruace opět nepřišla.Jakou mám možnost otěhotnět,existují nějaké léky usnadňující otěhotnění?Podle lékaře jsem zcela v pořádku.Děkuji za odpověď.Andrea

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte potíže s otěhotněním (pravděpodobně souvisejí s nepravidelným menstruačním cyklem) a nebude se Vám dařit ani nadále, doporušuji obrátit se na některé z center asistované reprodukce. Předtím byste ale měla být podrobně vyšetřena, vyšetřen by měl být i Váš partner. Více informací můžete nalézt zde: http://www.zenska-neplodnost.cz/

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Antikoncepce | Od: Markéta | 28.1.2009 19:17
Dobrý den, chtěla bych se zeptat za jak dlouho mi začne působit antikoncepce Triquilar, jestliže jsou to moje první prášky. Děkuji za odpověď
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Víte, jak funguje hormonální antikoncepce?
Články: Víte, jak funguje hormonální antikoncepce?
Skutečnost, že hormonální...
9 kroků k odstranění klíštěte u vašeho domácího mazlíčka
Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Články: Bércový ekzém vyžaduje komplexní léčbu
Jde totiž o chronický zánět...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Onemocnění jater u dětí aneb Signály pro vnímavé rodiče
Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Články: Na akromegalii mohou upozornit bolest hlavy i potíže s očima
Typické příznaky spojené s...
Fibromyalgie (3. díl)
Články: Fibromyalgie (3. díl)
Cvičení zlepšuje funkci...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: