Na podzim mi by...

Dobrý den,na podzim mi byl na gynekologii zjištěn Streptococcus pyogenes,paní doktorka mě přeléčila antibiotiky,dneska mi byl zjištěn Streptococcus na gynekologii znova, ale paní doktorka řekla,že je zbytečné jej léčit.Můžete mi objasnit proč zvolila tento postup?A jak je možné,že v pochvě je nález a v krku je nález negativní?Je tedy možné mít Streptococa pouze v pochvě?děkuji za opověď

Odpověď odborníka:

Nález streptokoka v pochvě je poměrně častý, s nálezem v krku to vůbec nesouvisí.Pokud nemáte obtíže (výtok), není nutné nález léčit, pouze u těhotných se infekce musí přeléčit (riziko přenosu na dítě při porodu).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x