Od začátku roku...

  • Dotaz od: Zuzana Lukanová
  • Publikováno: 27.5.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den,od začátku roku jsem brala díky neustále se vracejícím bolestem hlavy,krku a teplotám čtvere antibiotika.Při čtvrtých jsem navštívila jinou lékařku a ta mi po krevních testech,které mi do té doby nikdo neudělal zjistila,že jsem zřejmě prodělala,nebo prodělávám mononukleozu.Dostala jsem nějaké vitamíny a všechno se zdálo v pořádku.Problém nastal znovu před 14ti dny,od této doby mě znovu trápí celodenní bolesti v krku a neustupující rýma,bez zvýšených teplot.Je možné,že to vše je následkem mononukleozy,která mi údajně již v těle zůstane??Díky,Lukanová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rýma do obrazu infekční mononukleózy nepatří. Bolesti v krku a rýmu způsobují jak různé viry, tak různé bakterie. Souvislost s proběhlou infekční mononukleozou je nepravděpdobná.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: