Dostinex,provera a menstruace

Dobrý den,je mi 42 let-přestala se mi dostavovat menstruace.Odběry -prolaktin hodnota 46 a vyšší FSH.Po Agolutinu se mi menses do 4 dnů dostavila(8.3.),poté mi byl předepsán Dostinex(1/ tablety týdně),ten jsem brala od 20.3.,včera dobrán(2 tablety) a od 22.dne cyklu(tzn.28.3.)jsem měla proveru 5 mg-v pořadí 1.a 2.den 1 tableta,3.4. a5 .den 2 tablety a menstruace do dnes 10.4.opět "chybí"...Pan doktor říkal že stále ještě nemusí být hladina prolaktinu snížená(je to 3 týdny od počátku léčby) a také Dostinex prý může blokovat cyklus...Nebo může už tato hodnota signalizovat nádor hypofýzy?Jaký na to máte názor?Jinak se léčím na autoimunitu šž,v normě,po kontrole v únoru 0,23 TSH,Letrox snížen o 50 mg týdně(100-100-100-100-100-150-150mg).Děkuji moc za pomoc!!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyšetření a léčba lékařem je naprosto v pořádku, dejte všemu čas a zkontrolujte hladinu prolaktinu s odstupem.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: