Dostinex

Dobry den, chci prestat kojit( syn je 2.5roku), p.dr mi predepsala dostinex. Ten mi bohuzel nezabral( brala jsem 2x2 tablety po pulce/12h). Prsa jsem mela stazena a mleko se mi dale tvori. Prosim jak mam postupovat aby mi prestalo.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je nutné léčbu Dostinexem opakovat , třeba několikrát po týdnu - tj. 2x1/2 tbl 2 dny za týden ev. to samé.Dokud sekrece z prsou neustane. Nebo existuje Parlodel , který se užívá 7 - 14 dnů 3x1. Studená sprcha na prsa / ne při zatvrdnutí /, prsa stahovat. Ale hlavně musíte syna odstavovat, a převádět ho i v noci na umělou výživu . s pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: