Dostinex - nespavost

Dobrý den, beru téměř 3 měsíce Letrox 75 a Dostinex pul tbl. jednou týdně. Již delší dobu(několik měsíců) trpím nespavostí. Je možná příčina v Dostinexu? Letrox 75 mi vyhovuje, 50 byl pro mě bez účinku. děkuji

Odpověď odborníka:

Dostinex působí obvykle spíše zvýšenou spavost, než nespavost, takže myslím, že spíše ne.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: