Dotaz na útvar

Dobrý den, za horním patrem respektive cipkem na němž se mi již nějakou dobu nezdá útvar na fotografii /je vlevo nahoře tudíž na pravé straně krku/, Orl lékař sice říká že je to jen zvětšená lymfatická tkáň a že se nemusím bát ale i přesto bych rád další názor který by mi mohl napovědět. Krevní testy mám ok jen aslo je dlouhodobě elevovane okolo 200-400. Jazyk je lehce povlekly též dlouhodobě. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, já Vám bohužel asi neporadím nic jiného než ORL lékař, zvětšená lymf. tkáň je celkem běžná věc. Může se zkusit přeléčit antibiotiky, nebo se chir. odstraňuje v případě, že překáží a vadí. S pozdravem dr. Míchalová

MUDr. Martina Míchalová
MUDr. Martina Míchalová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: