Dotaz na uživání léku

Dobry den,chtěla bych se zeptat zda bych mohla užívat Lindaxu15 při léčbě Warflinem 3 mg 2x prašek v poledne.Léčím se s chronickou trombozou žil,prodělala sem trombozu před 4 lety a opět se mi vrátila.Má výška 170cm váha 80kg... mám 3 děti výkyvy s váhou (mojí) .Jsem po operaci žlučových kamenů před 2 měsíci.Děkuji moc za odbornou radu,a odpoved vaše čtenářka Petra.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Lindaxu bych s ohledem na její poměrně závažné vedlejší účinky příliš nedoporučovala.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: