Dotaz ohledně escapelle

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na pár otázek. 1) Po užití Escapelle můžu hned jíst? nebo mám určitou dobu počkat než se vstřebá, nebo je to jedno? 2) těhotenský test si můžu udělat po jaké době? 3) při užívání antikoncepce Nuvaring se smí používat lubrikační gely? Děkuji za odpoved :)

Odpověď odborníka:

Po požití se můžete klidně najíst, na vstřebání to vliv nemá, gravitest podle citlivosti je positivní od týdne po případné koncepci méně citlivé v den předpokládané menses, výrobce Nuvaringu nepíše nic o tom, že by jste nemohla používat lubrikační gel Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Schizofrenie
Články: Schizofrenie
Schizofrenie, doslovně...
Nemoc duše? Jen o tom schizofrenie není
Články: Nemoc duše? Jen o tom schizofrenie není
Schizofrenie hluboce...
S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
Články: S léčbou kýly neotálejte, není se čeho bát
V minulém článku jsme se...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Články: Cukrovka může zapříčinit oční komplikace
Pokud trpíte cukrovkou...
Léčba nádoru prostaty mívá nechtěné dopady. Lze je dostat pod kontrolu?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: