Doxybene a nolicin

Dobrý den. Mám dotaz ohledně současného podávání léků Doxybene 100 a Nolicin. Napřed mi byl nasazen Nolicin na zánět moč.měchýře, později se ale přidala angína a tak jsem dostala Doxybene 100, 2x denně tableta a Nolicin byl vysazen. Mám ale pocit, že se mi vrací zánět MM a tak se chci zeptat, jestli mohu opět pokračovat v léčbě Nolicinem při léčbě Doxybene. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o tom se určitě poraďte se svým ošetřujícím lékařem. Jděte co nejdříve na kontrolu a vezměte s sebou ranní moč. Váš lékař určí, jaká léčba bude optimální - možná lze podat antibiotika, která pokryjí jak infekci v krku, tak močové cesty (konkrétní sem nepíšu, to musí určit Váš lékař na základě Vašeho stavu včetně možných alergií).

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
S křečovými žilami pomůže příroda
Články: S křečovými žilami pomůže příroda
Křečové žíly mohou na jedné...
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Přisáté klíště – co teď?
Články: Přisáté klíště – co teď?
Přisáté klíště je v průběhu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co prozradí jaterní testy?
Články: Co prozradí jaterní testy?
Prokázat hepatitidu je...
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: