Doxybene a stimulace na ivf

Dobrý den, byla mi zjištěna ureaplazmata. Bereme já i manžel 3 týdny doxybene. Měli jsme v plánu IVF cyklus, rádi bychom ho uskutečnili, jen nevíme, zda je možné, abych dobrala posledních 5 tablet doxybene a současně stimulovala na odběr ocytů. Mohou ovlivnit antibiotika kvalitu vajíček u mne a kvalitu spermií u partnera? Antibiotika bych dobrala ještě před OPU (odběrem ocytů). Jak dlouho zůstávají doxybene v krvi a mohou ovlivnit vývoj embrya případně u manžela kvalitu spermií? Vzhledem k věku a následnému pobytu manžela v zahraničí bychom IVF cyklus raději neposouvali........ Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy, klidně můžete odběr podstoupit, kvalita spermiií ani oocytu nebude ovlivněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: