Dřívější mentruace

Dobrý den, poslední menstruaci jsem dostala 24.3. a dnes 11.4. jsem ji dostala znova. Antikoncepci neberu a menstruaci mívám pravidelnou. Poslední pohlavní styk jsem měla 6.4. Tento týden jsem zažila lehký pocit úzkosti, může to souviset s tím? A nebo může být příčinou dřívější menstruace těhotenství? Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Není ho typický příznak gravidity,můžete si pro jistotu udělat gravitest i když předpokládám že bude negativní, pokud by jste krvácela déle než cca 7-10 dní zajděte na vyšetření, pocit úzkosti krátkodobý by neměl cyklus ovlivnit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: