Duomox

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat prosím na pár otázek.Už asi měsíc v kuse mě bolí v krku při polykání.Navštívila jsem obvodní lékařku a předepsala mi Duomox po 8 hodinách.Dobrala jsem je celé a cítila jsem se asi dny poté v pořádku.Po dvou dnech se mi bolest v krku vrátila.Zašla jsem opět k lékaři a prý mám oslabený imunitní systém.Paní doktorka mi poradila at si na krk koupim nějaké pastilky a už týden užívám Hexoral a nic moc úleva.Dnes jsem se probudila a mám hroznou rýmu a bolí mě v krku jinak než předtím,spíš lehtá a řeže.Už jsem z toho docela nervozní,trvá normální nachlazení tak dlouho??Nevím,co mám paní doktorce pořád vykládat.děkuji předem za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíš než "normální nachlazení" jste prodělala bakteriální infekci nosohltanu, zaléčenou Duomoxem, přičemž buď nebyla infekce doléčena, nebo jste vzápětí chytila další infekci (na to bych sázela spíš). Lékařce vždy sdělte své aktuální obtíže. Ona Vás aktuálně prohlédne a podle nálezu určí vhodnou léčbu. Nyní popisujete jiné obtíže než prve, máte nově rýmu a obtíže v krku se změnily.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: