Duomox 1000

Dobrý den, dostala jsem antibiotika Duomox na přeléčení zánětu. Vzhledem k tomu,že snižují účinek antikoncepce, tak by mě zajímalo za jak dlouho budu opět dostatečně chráněná. Antibiotika doberu v době týdenní pauzy a pak začnu brát nové platíčko. Moc děkuji za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v době nového platíčka byste měla být zase již plně chráněna. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Kam dál
Naposledy čtené: