Duomox

Dobrý večer,chtěla jsem se zeptat,brala jsem 10 dní antibiotika Duomox, i s tím jsem zároveň brala antikoncepci Minisiston. ATB jsem dobrala minulé úterý a tohle úterý,což je nějakých 7 dní jsem měla nechránění sex. Nemusím se už obávat? Jak dlouho antibiotika ještě po dobrání působí?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se obáváte snížení účinku antikoncepce vlivem užívaných antibiotik, máte plané obavy. Duomox nijak účinek antikoncepce nesnižuje.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: