Escapelle a puregon

Dobrý den, jsem přihlášená v programu dárkyň oocytů. Dnes jsem nouzově musela použít tabletku „po“ (Escapelle). Během příštího týdne bych však měla začít stimulaci (s Puregonem). Může to znamenat nějaké obtíže? Je možné stimulaci teď podstoupit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně nikoliv, po použití Escapelle není stimulace vhodná, další termín si po sdělení tohoto faktu dohodněte v centru,kde budou oocyty odebírány. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: