Euthyrox a omega-3

Jsem diabetik 2.typu. Dlouhodobě užívám polovinu Euthyroxu50 a táži se, zda lze v tomto případě užívat jako doplněk Omega-3. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Můžete, je to dokonce vhodné k prevenci a případné léčbě postižení cév kornatěním. Léčba Euthyroxem nepředstavuje žádnou překážku.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Euthyrox a Omega-3 | Od: Stanislav Mrklas | 30.10.2014 11:36
Děkuji za rychlou odpověď. Velmi mi pomohla odstranit dosud nepřesné informace. Zdravím SM
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: