Fibrilace síní

Moc prosim o radu.mam diag.paroxysmalni fibrilace sini, posledni kontrola 27.9.2016, s tim ze me v brzske dobe ceka zrejme kat.ablace posl. EKG sin.rytmus fr 75/min PQ0.14 QRs 0.09 ST isoelektr.,ES 0,p.z.V4, osa+40,QTc 400ms Bez potíží, az dnes kolem poledne, pri mensi zatezi, motani hlavy, slabost, na omdleni, kratsi dech, pocit,ze nemuzu "dodychnout "stavy cele odpoledne po chvilkach pri vstavani atd. az do vecera V predesle zprave,sklony spise k bradychardii, nizsi tlak, Myslite , ze to samo odezni? :-) v lete hospitalizace 3x za sebou, jen monitorovana a zmena medikace, dekuji moc

Odpověď odborníka:

Eliško, potíže, které popisujete mohou být způsobeny nizkým tlakem a bradykardií, ke které jak popisujete máte sklony, nebo záchvatem srdeční arytmie. Pokud tyto stavy dnes spontánně neodezní, doporučovala bych Vám zítra kontrolu u Vašeho kardiologa, návštěvu neodkládejte. Přeji Vám pěkný večer.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x