Fibrilace komor

Dobrý den. K dotazu( Dobrý den Je mi 27 let a trpim fibrilacemi komor. Poškozují srdce ? Může nastat infarkt? Co se děje při fibrilaci? Napište prosim vše o nich co vite a pripište jestli 20% poškození meho srdečního svalu může za ty fibrilace. Děkuji) Promiňte zapomněla jsem napsat že mám implantovaný kardiostimulátor. Už dva měsíce ho mám. Chtěla jsem se se zeptat jestli muze výboj mezi fibrilacemi zastavit srdce? Může výboj vedenyi při fybrilaci zastavit srdce. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že přístroj máte proto, aby fibrilace komor zastavil. Výboj přístroj dá, když detekuje nějakou arytmii, která Vás ohrožuje na životě. Po výboji srdce běží normálně dále, není pravděpodobné, že by se zastavilo.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x