Genitální opar akutní

Pane doktore dobrý den. Moc bych vám byla vděčná za nějakou radu. Mám genitální opar. Od pondělí ho léčím antibiotiky Herpesin - na 5 dní - a mastičkou Herpesin (na předpis lékaře). Dnes je středa a já nepociťuji žádné značné ulevení od nepříjemných příznaků. Hlavně po osprchování mě to neskutečně pálí a píchá jak trny... Jsem z toho zoufalá. Občas se mi z toho motá hlava a mám pocit jako bych měla teplotu. Je normální že necítím žádnou úlevu? Je normální pocit teploty a motání hlavy? Je nějaký způsob který by mi rychle ulevil? Prosím o rychlou odpověď. Jsem z toho zoufalá.. Moc Vám děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, úleva se musí časem dostavit..Postižení se ale může komplikovat nějakou další poševní infekcí , například mykozou. Motání hlavy by s oparem nemělo souviset, menší teplota možná je . Zkuste ještě ledový obklad či aplikaci Jarischova roztoku z lékárny. MUDr.Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: