Genitální opar a kondylomata

Dobrý den, prosím o odpověď, zda mohu nakazit partnera v situacích při nechráněné souloži, pokud sice trpím na genitální opary(většinou jsou to období kolem menstruace), ale pokud se zrovna na genitáliích viditelně nevyskytujou? zda ten virus nemohu stejně na něj přenést? případně i při orálních praktikách? Rovněž mi byly před lety odstraněny kondylomata a nyní jsem stále v gyn. péči ohledně kontrol změn na dělož. čípku - tj. cytologická vyšetření, která jsou v pořádku.Děkuji Vám.

Odpověď odborníka:

Ano.přenos je možný,pokud je virus u vás přítomen příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: